avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Activitate vladblj

Activitate vladblj

hotumattua a scris:

Quartila a scris:
Oricum, sfatul meu este, să plătească jumătate și să își vadă de sărbători fericit.
Iese mai câștigat și cu sănătatea și cu banii.

SIgur că da, "capul plecat sabia nu-l taie" şi, fiind noi un popor mioritic, în final forumistul mai trebuie doar să cheme mioriţa şi să-i dea indicaţii privind funerariile.

Nu numai că trebuie să-şi caute dreptatea dar, dacă câştigă, trebuie să facă şi plângere penală contra agentului, pentru abuz în serviciu! De probat nu mai trebuie să probeze nimic, are sentinţa care a anulat PV-ul. Şi da, aşa trebuie să facem, să ne luăm după alţii, la care justiţia funcţionează, cum ar fi "America", de care aminteşti tu.

Asa ar trebui sa facem cu toti, sa luam atitudine pentru ca multi dintre agentii de politie se cred Dumnezei, dar nu e asa ! Politia a trebui sa fie un sprijin pentru noi, un organ care sa previna incidentele nu sa ne sanctioneze ! Si din pacate acest lucru este valabil in toate domeniile din Romania. In orice tara civilizata pentru astfel de fapte , cel putin daca nu e o fapta repetata, se dau avertismente !
Domnilor nu o sa platesc nimic si clar o sa fac contestatie ! Am scris si mai sus au fost doua treceri la 10 metri una de alta. La prima am vazut pietonul pe margine si l-am invitat sa traverseze iar la a doua nu am vazut nici un pieton !!! Probabil in momentul in care eram deja pe trecere sa se fi angajat un pieton in traversare, asta nu pot sa stiu exact. Cum a spus si un utilizator mai sus nu am vazut nici un pieton in fata mea sa se opreasca din mers, sa se intoarca sau sa faca vreun gest catre mine, deci prin urmare cred ca politia exagereaza !!!
E aiurea cum in Romania, politia, in general abia asteapta sa te sanctioneze, nu sa previna ceva. Este clar, din moment ce am acordat prioritate la prima trecere ca nu aveam nici un interes sa nu acord prioritate, daca era vreun pieton, dar...dar am inteleg din actiunile autoritatilor in ultima perioada ca e criza mare la buget.... !
Atat eu cat si sotia mea care era in dreapta nu am vazut nici un pieton. Nu sustin cu tarie ca nu a fost, totusi sunt un om si pot sa gresesc, dar mi se pare, totusi, un exces de zel. Din moment ce inaintea sensului, cu aproximativ 2 metri este amplasata o trecere de pietoni la care acord prioritate si la iesirea din sensul giratoriu , la a doua trecere nu acord prioritate unui pieton care probabil s-a angajat in traversare in momentul in care am trecut peste trecerea de pietoni. Eu cred ca se vede clar ca nu e o fapta cu intentie. Eu faceam referire la sensul giratoriu deoarece drumul este cu doua benzi pe sens iar in dreptul sensului , se reduce brusc la o singura banda, fapt ce determina soferul sa fie atent la incadrarea in sens, intrucat exista riscul sa intre doua autovehicule in acelasi timp si sa provoacea un accident.
Av. Mihai Cosmin Tudor a scris:

Puteti face plangere in termen de 15 zile. Solicitati filmarea.
Daca vi se respinge plangerea nu se agraveaza situatia.
Platiti acum amenda, ca sa va incadrati in termenul de 2 zile cu plata a 50%

Daca platesc acuma amenda si castig contestatia cum mai recuperez banii?

In contestatie pot sa fac referire la sensul giratoriu care e prost facut si reduce vizibilitatea?
Buna ziua,
Azi mi-a fost retinut permisul pentru 30 pentru neacordare prioritate de trece a pietonilor.
Pe scurt descriu mersul lucrurilor : Inaintea unui sens giratoriu la prima trecere de pietoni, am acordat prioritate, iar la a doua trecere nu am observat nimic. Am fost oprit de un echipaj MCV, care insista ca am fost filmat la a doua trecere neacordand prioritate unui pieton. Am precizat ca eu nu am vazut nici un pieton, dar probabil din constructia total aiurea a sensului giratoriu provizoriu sa nu fi avut vizibilitate .
Intrebarea mea este daca pot sa contest procesul verbal prin care mi-a fost suspendat permisul si ce sanse am sa castig. De asemenea in cazul respingerii contestatiei ramane valabila decizia de suspendare a permisului pe 30 zile sau se mai adauga si ale zile complementare.

Multumesc
Discuție SRL devenit IFN
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie:
Doresc sa cumpar o societate, ifn, care este constituita ca societate cu raspundere limitata, nu ca societate pe actiuni, asa cum cere legea. Mentionez faptul ca societatea pe care vreau sa o cumpar a fost infiintata in 2005. Au fost alte legi la momentul acela ? Capitalul social este de 200 lei. Nu trebuia sa fie de 200000 euro pentru a fi IFN ?