avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL devenit IFN
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL devenit IFN

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie:
Doresc sa cumpar o societate, ifn, care este constituita ca societate cu raspundere limitata, nu ca societate pe actiuni, asa cum cere legea. Mentionez faptul ca societatea pe care vreau sa o cumpar a fost infiintata in 2005. Au fost alte legi la momentul acela ? Capitalul social este de 200 lei. Nu trebuia sa fie de 200000 euro pentru a fi IFN ?

Alte discuții în legătură

Sa si societatea in comandita simpla melchior melchior Care este capitalul social minim pentru constituirea unor astfel de societati? ce particularitati exista pentru constituirea acestora? (vezi toată discuția)
Societate comerciala elenadoyna elenadoyna doresc sa infiintez societate comerciala in apartamentul proprietate personala.doresc ca sa ma asociez cu o persoana din egipt.doresc sa l chem pe aceasta ... (vezi toată discuția)
Societate cu raspundere limitata Profelis Profelis Am urmatoarea dilema. Ce inseamna raspunderea limitata caci eu personal nu inteleg. Am un SRL, capital social 200 roni. Daca datoriile mele datorita ... (vezi toată discuția)