Bună seara!
O familie cu care mă cunosc de 15 ani,au hotărât acum 9 ani să treacă cu titlu de moștenire bunurile lor mobile și imobile.Intre timp,doamna a suferit un episod de demență severă și a rămas așa în starea asta.Domnul e și el bolnav,dar în ultimul timp pare influențat de alte persoane cu privire la situația dintre noi.Mentionez că moștenirea e făcută separat,atât de domn cât și de doamnă. Eu i-am îngrijit și ajutat mereu.Dacă doresc să strice actele ce pot face ?
Cunosc un bătrân de 83 de ani cu o pensie destul de mare si ar vrea să infieze copilul unor prieteni care are vârsta de 14 ani.El doreste să rămână copilul cu o pensie de urmas de pe urma lui.E posibil asa ceva? Mulțumesc.
Buna ziua.Am concediu medical intre 5-14 decembrie.In acest timp aveam 4 ture de servici a cate 8 ore fiecare,doar sambata si duminica.Cand am sunat la servici si am intrebat cand sa ma prezint mi s-a prezentat un nou program in care sefa mea mi-a luat 2 ture de servici din concediul medical si mi le-a mutat pe 18 si 19 decembrie,deci dupa terminarea concediului.Au dreptul sa faca asta si ce anume au de castigat?