avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul medical si programul de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul medical si programul de lucru

Buna ziua.Am concediu medical intre 5-14 decembrie.In acest timp aveam 4 ture de servici a cate 8 ore fiecare,doar sambata si duminica.Cand am sunat la servici si am intrebat cand sa ma prezint mi s-a prezentat un nou program in care sefa mea mi-a luat 2 ture de servici din concediul medical si mi le-a mutat pe 18 si 19 decembrie,deci dupa terminarea concediului.Au dreptul sa faca asta si ce anume au de castigat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:11, 13 Decembrie 2014
Potrivit art.117 C.mun., programul de muncă şi modul de repartizare a acestuia pe zile sunt aduse la cunoştinţă salariaţilor şi sunt afişate la sediul angajatorului.

In privinta stabilirii programului de munca si a modului de repartizare a acestuia pe zile angajatorul nu are decat obligatia de a aduce aceste chestiuni la cunostinta salariatilor si de a le afişa la sediul sau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programul de lucru al bugetarilor Laryssimo89 Laryssimo89 Lucrez in doua schimburi...8-16 si 14-22...angajatorul poate modifica programul astfel incat sa lucrez schimbul 1 in loc de schimbul 2 si invers? Adica daca ... (vezi toată discuția)
Program de lucru NanaAna NanaAna Buna ziua! Am si eu o intrebare despre programul de munca: sotul meu lucreaza curier la program de 8 ore iar mai nou sefii lui vor sa il treaca la program ... (vezi toată discuția)
Schimb de noapte. Walter1 Walter1 Am mai pus o data întrebarea,si cred ca nu am formulat-o corect. Este legal sa i se impună unui angajat să lucreze consecutiv doua saptamini schimbul de ... (vezi toată discuția)