Buna ziua. Se poate cumpara o bucata de pământ prin notar doar cu titlul de proprietate fara a avea cadastru??urmand dupa acea sa ii fac eu cadastru si intabularea??.Nu știu exact cum se proceseaza.As dori si eu mai multe informații .Va multumesc si astept răspuns
Buna dimineața . Locuiesc împreuna cu soțul meu de aproximativ 10 in casa bunici din partea soacrei.in tot acest timp am intretinut bunica si in urma cu 2 ani ea a murit(cheltuielile de înmormântare fiind făcute de noi).Am ramas in casa dar fara a avea vre un act ( casa este tot pe numele bunici).De 2 luni socrii mei sau despărțit si soacra mea vrea ca noi sa plec din casa si ea sa se mute acolo.Mentionez ca in toti ani aceștia am adus imbunatatiri la casa.Intrbare: poate sa ne dea afara din casa ???..Ce putem sa facem sa ramanem acolo??sau ce acte ne-ar trebui sa facem sa ramanem acolo..(Bătrâna ne-a luat in spațiu acum aproape 10 ani si ne-a trecut la rol ,am plătit toate impozitele la casa si pământ dar pe numele ei).Multumesc si astept răspuns sa știm încotro sa o luam .