avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa cumpăr o bucata de pamant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa cumpăr o bucata de pamant

Buna ziua. Se poate cumpara o bucata de pământ prin notar doar cu titlul de proprietate fara a avea cadastru??urmand dupa acea sa ii fac eu cadastru si intabularea??.Nu știu exact cum se proceseaza.As dori si eu mai multe informații .Va multumesc si astept răspuns
Cel mai recent răspuns: Alexbolovan , utilizator 09:49, 31 Ianuarie 2015
La vanzarea terenului este obligatoriu sa aveti cadastru.
In caz contrat, nu puteti incheia actul autentic la notar.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare teren extravilan lili ticala lili ticala Am cumparat in 2001 un teren de 1ha(extravilan) in baza unei conventii(intre mine si vanzator)in prezenta a 2 martori;as dori sa ma intabulez,deoarece ... (vezi toată discuția)
Un mic ajutor la vanzarea unui teren extravilan adrian73 adrian73 Buna ziua, am o nelamurire> bunici mei ( de fapt , numai bunica mai traieste), au un pamant extravilan, cu titlu de proprietate. acest titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)
Camataria - legala sau nu miccky miccky Buna ziua! Am si eu o intrebare. Am la tara un vecin care mi-a propus sa imi vanda o \"bucata\" de teren numai ca el nu are bani pentru a face intabularea ... (vezi toată discuția)