avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Activitate petre89

Activitate petre89

Buna ziua am primit de la procuror o solutie la care conform art 275alin 5rap la alin 2 cpp am fost obligat la cheltuieli judiciare este legal asa cv ,si unde pot gasi acest art de lege
Buna ziua ce cale de atac se mai poate exercita impotriva art 341 alin 6 lit a ,este definitiva sau mai am vreo sansa de atac
Buna ziua va rog sa ma ajutati cu o problema ,am formulat o plangere penala care mi-a fost respinsa la instanta de fond in camera de consiliu .Intrebarea mea este ce cale de atac pot formula ,pot face apel sau contestatie
Buna ziua ,daca intr-o cauza penala mi-a fost respinsa cauza de judecatorul de camera preliminara si dupa am formulat o contestatie si mi-a fost tot respinsa,intrebarea este pot trimite o sesizare sau mai am vreo cale de atac
Discuție Revizuire
Daca am fost condamnat cu suspendare pt art 181 cpp si ulterior am descoperit ca certificatul medicolegal este fals ce mai pot face ,fac mentiunea ca am urmat toate caile de atac inclusiv revizuirea care am facuto pe vechiul cod
Buna ziua va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la o intrebare .Am depus o cerere de revizuire pe vechiul cpp si doresc sa stiu daca mai pot depune inca o cerere pe noul cod conform art 456 va multumesc :sorry: