avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de revizuire pe vechiul CPP
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de revizuire pe vechiul CPP

Buna ziua va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la o intrebare .Am depus o cerere de revizuire pe vechiul cpp si doresc sa stiu daca mai pot depune inca o cerere pe noul cod conform art 456 va multumesc :sorry:
În cazul respingerii cererii de revizuire ca inadmisibilă sau ca neîntemeiată, nu va putea fi formulată o nouă cerere pentru aceleaşi motive.
Da, noua lege nu va ajuta cu nimic.
Situatia este la fel.
eram si eu interesat
insa cu cat intrebarea e mai specializata..cu atat raspunsurile sunt mai generale

deci, poate cineva sa raspunda concret ce se poate face si daca se face in ce condititii si daca nu de ce?

va rog admin.. sa nu mai stergeti...pentru ca astept si eu un raspuns pertinent
Se va admite exceptia inadmisibilitatii.
Ce va nelamureste cand este evident tot?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care e deosebirea? gyoni8 gyoni8 Buna ziua, Va rog sa imi explicati si mie care e deosebirea intre: respingerea cererii de chemare in judecata ca inadmisibila; respingerea cererii de chemare ... (vezi toată discuția)
Deschid acest topic ca fiind o provocare pentru toti cei ce cunosc procedura judecatii cererilor de revizuire in vcpc (gabriela pintea, freeelis, stoica ioana, lascoschi sa) FRD FRD Plecand de la art 322 alin 1 pct 5 in coroborare cu art 326 alin 1 din VCPC si avand in vedere si prevederile art 137 din acelasi cod. Avem urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Info proces recuperare taxa auto crysstyle crysstyle Sunt in proces pt recuperarea taxei auto si am primit o citatie sa depun : - copie intampinare si cu mentiunea de a depune raspunsul la cererea adresata ... (vezi toată discuția)