Sunt in proces pt recuperarea taxei auto si am primit o citatie sa depun :
- copie intampinare si cu mentiunea de a depune raspunsul la cererea adresata organului fiscal si un punct de vedere cu privire la exceptia invocata prin intampinare
Raspunsul la cererea adresata organului fiscal il am , dar nu stiu restul actelor care mai trebuie sa le depun.
Aveti cumva un model?
Un prieten de-al meu a castigat dar nu i s-a acordat dobanda aferenta. Pot sa mai adaug la dosar un formular ca sa-mi dea si dobanda necesara?
Formulati un raspuns la intampinare. Despre ce exceptie este vorba?
Inteleg ca dvs. sunteti reclamantul, in acest caz nu formulati intampinare dvs. ci paratul.
formulati raspuns la intimpinarea comunicata ,atasati la aceasta si cererea formulata catre organul fiscal pentru ca instanta sa observe daca in aceasta solicitate ati cerut si dobinda ,in ce priveste exceptia nu ati precizat ce exceptie s-a invocat
exceptia inadmisibilitatii actiunii formulate conform art 205 si urm din codul de procedura fiscala coraborate cu cele ale art 7 din legea nr. 554/2004 contenciosului administrative
eu dupa ce am inceput procesul , am formulat cererea aceiia catre finante pt restituirea taxei auto. Si pe motivul acesta : respingerea prezentei actiuni ca inadmisibila pe cale de exceptie si neintemeiata in fon.
Depunere intampinare
emine
Buna seara,
Buna seara,
Am o prietena care este chemata in instanta pe data de 1 aprilie de catre o societate de telefonie mobila, datorita unor facturi ... (vezi toată discuția)