avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intrebare cale de atac
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Intrebare cale de atac

Buna ziua ,daca intr-o cauza penala mi-a fost respinsa cauza de judecatorul de camera preliminara si dupa am formulat o contestatie si mi-a fost tot respinsa,intrebarea este pot trimite o sesizare sau mai am vreo cale de atac
ce cauza v-a fost respinsa?
Banuiesc ca sunteti in procedura de camera preliminara si ati formulat contestatie conf. art.347 c.p.p..Este definitiva incheierea judecatorului de la instanta ierarhic superioara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calea de atac nu exista? danaa1 danaa1 conform art. 341 alin 6 din cod proc.pen.este mentionat: În cauzele în care nu s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale, judecătorul de cameră ... (vezi toată discuția)
Care e calea de atac? Just-drept Just-drept Cineva din familie a avut un proces la Curtea de Apel, judecat de catre judecatorul de camera preliminara. In urma judecatii, judecatorul a respins ca ... (vezi toată discuția)
Cale de atac? aurel2015 aurel2015 Am avut o plangere la judecatorie impotriva unei solutii de neurmarire/netrimitere in judecata, emisa de procurorul de caz si mentinuta de prim procuror, ... (vezi toată discuția)