avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Activitate klein90_m

Activitate klein90_m

Buna seara! Un autoturism este mostenit de catre sotie, sotul ei fiind decedat. Actele masinii sunt pe decedat. Din cat am inteles, contract de comodat se poate face atat timp cat masina, bunul... este proprietatea sotiei, mostenita prin succesiune. Intrebarea mea este: Daca eu voi fi comodantul pentru masina, actele pot sau nu sa ramana pe persoana decedata? In speta, RCA pe cine va fi facut ?
Răspuns la discuția Contract de comodat
Multumesc !
Răspuns la discuția Contract de comodat
Multumesc! ( este un tarif standard pentru succesiune, in cazul acesta? )
Buna ziua!

Este posibila crearea unui contract de comodat pentru un autoturism al carui proprietar nu mai traieste? Mentionez ca sotia domnului decedat este in viata. Comodantul fiind eu, de exemplu.

Va multumesc!
Discuție Imobil
M-ar interesa daca exista un aliniat in lege in care sa fie mentionata perioada de timp dupa care se pierde dreptul de proprietate asupra unui imobil in situatia in care nu s-a platit impozitul la stat, fiind implicate doua parti civile( una dintre acestea a platit impozitul, iar cealalta nu a prezentat interes (aici fiind vorba de imobilul ramas de parinti) ? Partea care nu a platit impozit mai are drept asupra imobilului ?