avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Repost: Contract Comodat/RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Repost: Contract Comodat/RCA

Buna seara! Un autoturism este mostenit de catre sotie, sotul ei fiind decedat. Actele masinii sunt pe decedat. Din cat am inteles, contract de comodat se poate face atat timp cat masina, bunul... este proprietatea sotiei, mostenita prin succesiune. Intrebarea mea este: Daca eu voi fi comodantul pentru masina, actele pot sau nu sa ramana pe persoana decedata? In speta, RCA pe cine va fi facut ?
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 08:24, 9 Aprilie 2015
Sotia decedatului vatrebui sa isi treaca masina pe numele dumneaei.Asigurat pe o polita RCA este proprietarul unui autovehicul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

proprietar decedat, vanzare autoturism muresan_maria muresan_maria as dori sa ma lamuriti cu urmatoarea problema: tatal meu a decedat de curand, a avut o masina inmatriculata pe numele lui, acuma in continuare ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Autoturism mostenit - drept de folosinta ; documente necesare vladut2003 vladut2003 Buna ziua Va cer ajutorul pentru o consiliere de specialitate in ceea ce priveste urmatoarea speta: In urma bunicului meu decedat acum o jumatate de an, ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina de la mostenitor Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu Va rog sa-mi dati si mie niste sfaturi si opinii privind \"siguranat \" cumpararii unei masini. masina in cauza este a sotiei supravietuitoare, care are ... (vezi toată discuția)