Sa înțeleg ca eu sunt obligata sa plătesc lunar inca 100 lei in plus la întreținere,pt restanțieri,chiar daca nu sunt de acord si nu aparțin cheltuielilor apart. meu? :stunned: Sunt multi locatari care nu sunt de acord,deoarece ei sunt la zi cu întreținerea...
Am si eu cateva intrebari si nelamuriri : 1). In urma cu 5 luni am cumpărat o garsoniera,la momentul respectiv fiind apa calda oprita pt neplata datoriilor...in noiembrie au făcut adunare generala,dar nefiind chemata,nu am participat(nu locuiesc in blocul respectiv,garsoniera cumparand-o pt închiriere). Si mi s.a adus ulterior la cunoștință ca adunarea generala formata din maxim 10 pers au hotărât sa puna cate 100lei/apart in plus la întreținere,pt a da cei de la Radet drumul la apa. Eu una nu sunt de acord,dar președintele a spus ca nu il interesează si ca părerea mea nu contează. Nu înțeleg dc trebuie sa plătesc eu pt restanțierii blocului care nu au bani sa.si plătească,când eu nici nu aveam garsoniera,in momentul in care s.a făcut datoria asta imensa. Si dc are dreptul altcineva sa hotarasca pe banii si pe casa mea???Spuneți.mi,va rog,daca au dreptul sa facă așa ceva.. 2). Plus ca, garsoniera , 0 persoane, consum 0 apa+ caldura si cu toate astea,vine întreținerea 150 lei! E normal? 3). eu daca nu locuiesc in bloc,sunt obligata sa plătesc salariile administrator+presedinte,având in vedere ca ei nu îmi sunt de folos NICIODATA? 4). In 4luni s.au acumulat 520lei,desi v.am spus,sunt 0persoane cu 0 consum. Si am facut o cerere catre presedinte,pt a.mi rasp la nelamuriri si mi.a spus ca el nu stie,sa ma duc la administrator iar pe administrator cand l.am sunat(pt ca nu locuieste in bloc) mi.a spus ca nu stie sa.mi spuna,pt ca lucreaza de 1 luna la blocul acela si ca,oricum,daca s.a afisat deja tabelul si a trecut luna,iar eu nu am luat atitudine pe loc,sunt OBLIGATA sa platesc tot ce e in urma.intrebare:cand a preluat blocul,nu a fost instiintata de situatia blocului si de toate problemele?mie cine imi poate rasp la iintrebari,daca administratorul si presedintele nu stiu nimic??? 5). Sunt OBLIGATA sa platesc lunile din urma? Nu pot face contestatie,nimic? Chiar daca au umflat factura,sunt obligata sa platesc???multumesc!
Am si eu o problema.. Am cumpărat o garsoniera si desi sunt 0 pers la întreținere,curent 0 folosit,in fiecare luna nu vine factura sub 60lei,repet,fara pic de curent consumat.fiind plecata din tara,nu s.a citit contoarul de câteva luni…pot sa contest suma la Enel si din urma sau ce facturi au venit deja nu mai pot face nimic in privinta lor si sunt obligata sa le platesc?au dreptul de a face facturile si sumele după bunul lor plac?in momentul de fata, am de plata 400lei,fara curent activ in casa Va întreb,pt a nu avea surpriza a fie legal ce fac ei si sa umblu degeaba…si sa plătesc,daca sunt obligata,pt a nu ma debransa :( ..va multumesc