avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Factura energie electrica
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Factura energie electrica

Am si eu o problema.. Am cumpărat o garsoniera si desi sunt 0 pers la întreținere,curent 0 folosit,in fiecare luna nu vine factura sub 60lei,repet,fara pic de curent consumat.fiind plecata din tara,nu s.a citit contoarul de câteva luni…pot sa contest suma la Enel si din urma sau ce facturi au venit deja nu mai pot face nimic in privinta lor si sunt obligata sa le platesc?au dreptul de a face facturile si sumele după bunul lor plac?in momentul de fata, am de plata 400lei,fara curent activ in casa Va întreb,pt a nu avea surpriza a fie legal ce fac ei si sa umblu degeaba…si sa plătesc,daca sunt obligata,pt a nu ma debransa :( ..va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihai Lupu , Consultant asigurari 20:13, 20 Decembrie 2014
Buna ziua,

E posibil sa fie vorba de curent pe spatiile comune (casa scarii, lift etc). Parerea mea e ca ar trebui sa sunati sa intrebati de unde sunt cheltuielile.

Succes,

Dana Fatol

[1.4. din regulament: Daca doriti sa va semnati in interiorul mesajelor va rugam sa o faceti fara sa va mentionati profesia. Multumesc pentru intelegere]
Ultima modificare: Joi, 18 Decembrie 2014
Ares-3, moderator
Va recomand sa contactati furnizorul de energie electrica si sa solicitai regularizarea facturilor. Ce ati platit in plus se va constitui drept plata in vans si se va regasi in factura viitoare cu semnul minus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa dau in judecata compania enel / kruk Cezar.p Cezar.p As dori sa dau in judecata compania ENEL Banat/E-Distributie Banat sau compania KRUK Romania SRL, nu sunt sigur care este responsabila, pentru anularea unei ... (vezi toată discuția)
Perioada neacoperita in facturarea energiei electrice monamour monamour Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie putin bizara, ciudata si de neinteles, cel putin pentru mine. Am o garsoniera in carelocuiesc socrii mei, ambii ... (vezi toată discuția)
Probleme cu societatea de distributie energie electrica bogdannnnnnnnnnnnn bogdannnnnnnnnnnnn X-(buna ziua!! incep prin a va spuna,ca acum apx 9 luni de zile,mai precis in decembrie anul trecut,am primit un telefon de la sotia mea,care se afla acasa,si ... (vezi toată discuția)