Am si eu o problema.. Am cumpărat o garsoniera si desi sunt 0 pers la întreținere,curent 0 folosit,in fiecare luna nu vine factura sub 60lei,repet,fara pic de curent consumat.fiind plecata din tara,nu s.a citit contoarul de câteva luni…pot sa contest suma la Enel si din urma sau ce facturi au venit deja nu mai pot face nimic in privinta lor si sunt obligata sa le platesc?au dreptul de a face facturile si sumele după bunul lor plac?in momentul de fata, am de plata 400lei,fara curent activ in casa Va întreb,pt a nu avea surpriza a fie legal ce fac ei si sa umblu degeaba…si sa plătesc,daca sunt obligata,pt a nu ma debransa :( ..va multumesc
E posibil sa fie vorba de curent pe spatiile comune (casa scarii, lift etc). Parerea mea e ca ar trebui sa sunati sa intrebati de unde sunt cheltuielile.
Succes,
Dana Fatol
[1.4. din regulament: Daca doriti sa va semnati in interiorul mesajelor va rugam sa o faceti fara sa va mentionati profesia. Multumesc pentru intelegere]
Va recomand sa contactati furnizorul de energie electrica si sa solicitai regularizarea facturilor. Ce ati platit in plus se va constitui drept plata in vans si se va regasi in factura viitoare cu semnul minus.