avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Activitate mircearadu67

Activitate mircearadu67

Am avut o proprietate care am vândut am un contract de televiziune pe care vreau sa-l închid inainte de expirare iar furnizoru a zis ca trebuie sa platesc o taxă pentru încetare.
Discuție Armata la munca
Ce beneficii am la pensionare daca am efectuat armata la munci în perioada ian 1987- mai 1988 (1 An si 4 luni)
Buna seara ma numesc Radu Marina si as avea si eu o nelamurire cu privire la o asigurare de sanatate am varsta de 19 ani, sunt iesita din baza de date de la somaj.Am avut o problema de santate am fost la medicul la care sunt arondata mi sa refuzat consultatia pe motivul ca nu sunt asigurata, m-am informat in aceasta privinta si am intrat pe siteul de la CNAS unde am aflat cu uimire ca sunt asigurata.Intrebarea mea este ce ar trebuii sa fac cand medicul de familie imi spune ca nu sunt asigurata iar cei de la CNAS imi spune ca sunt asigurata? Va multumesc!
Răspuns la discuția reziliere contract
Multumesc
Am cumparat o casa,fara bransament la gaze,propietarul achitase bransarea la gaze,urmand ca cei de la gaze sa execute lucrarea.Intr-un final firma trimisa de cei de la gaze sa faca bransarea nu li sa mai dat aviz pentru executia lucrari de la primarie pe numele fostului propietar.Mentionez ca inainte de a cumpara imobilul am avut o intrevedere cu cei de la gaze intrebandu-i cum procedez cu contractul de bransare cu trecerea contractului pe numele meu al cumparatorului mi sa comunicat ca sa las sa deruleze lucrarea pe fostul propietar. Daca nu s-a mai putut realiza bransarea fostul propietar a fost nevoit sa rezilieze contractul de bransare cu restituirea sumei platite ,dar nu integral retinandu-i o parte din bani .Contractul a fost reziliat in luna octombrie dar fostul propietar nu a primit banii nici in ziua de astazi .Intrebarea mea este cum ar putea proceda acesta pentru a i se restitui bani intr-un timp cat mai scurt deoarece a trecut 4 luni de zile de la rezilirea contractului.In calitate de actual propietar al imobilului intelegerea cu fostul propietar in urma rezilieri contractului cu cei de la gaze acesta sa imi restituie suma platita in scopu bransari la gaze, fostul propietar fiind de acord in totalitate .
Răspuns la discuția Bransament gaze
Am discutat totusi la primarie si daca aveam acea declaratie totul era in regula,dar din pacate intre timp contractul a fost reziliat,pentru ca am fost purtati de colo colo fara a ni se spune acest lucru iar noi am ales solutia cea mai neplacuta.
Discuție Bransament gaze
Buna ziua,am cumparat un imobil in zona rurala.Fostul proprietar a avut facute toate demersurle pentru bransarea gazelor(aprobari,masuratori, avize,plata avizelor si a bransamentului).La cumpararea casei am convenit verbal cu fostul proprietar,am discutat la GDFSuez ca toata documentatia si platile sa se deruleze mai departe pe numele fostului proprietar (deoarece documentatia , aprobarile si masuratorile sunt facute pe teren ).Dupa 2 luni de la cumpararea proprietatii a venit firma pentru inceperea lucrarilor de bransament,dar Primaria nu a dat aviz de continuare deoarece a fost schimbat proprietarul,ce se poate face in cazul acesta,exista vreo posibilate de continuare a lucrarilor?