avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bransament gaze
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bransament gaze

Buna ziua,am cumparat un imobil in zona rurala.Fostul proprietar a avut facute toate demersurle pentru bransarea gazelor(aprobari,masuratori, avize,plata avizelor si a bransamentului).La cumpararea casei am convenit verbal cu fostul proprietar,am discutat la GDFSuez ca toata documentatia si platile sa se deruleze mai departe pe numele fostului proprietar (deoarece documentatia , aprobarile si masuratorile sunt facute pe teren ).Dupa 2 luni de la cumpararea proprietatii a venit firma pentru inceperea lucrarilor de bransament,dar Primaria nu a dat aviz de continuare deoarece a fost schimbat proprietarul,ce se poate face in cazul acesta,exista vreo posibilate de continuare a lucrarilor?
Cel mai recent răspuns: mircearadu67 , utilizator 19:09, 21 Decembrie 2014
Vorbiti cu fostul proprietar si sa va dea o declaratie notariala cum ca este deacord sa folositi dv documentatia si aprobarile obtinute pe numele sau, fara a pretinde vreo despagubire materiala.
Inainte de a face acest demers intrebati si la Primarie daca accepta, pare usor deplasata situatia dar.....
Nu merg asa lucrurile, trebuie reluata procedura de autorizare a lucrarilor cel putin. La fel declaratiile sau conventiile de constituire a superficiilor legale (da, stiu, absurd, daca e legala, nu trebuie acord!!) si/sau altor servituti, dupa caz. Acestea nu se pot da catre si de catre fostul proprietar...
Am discutat totusi la primarie si daca aveam acea declaratie totul era in regula,dar din pacate intre timp contractul a fost reziliat,pentru ca am fost purtati de colo colo fara a ni se spune acest lucru iar noi am ales solutia cea mai neplacuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract mircearadu67 mircearadu67 Am cumparat o casa,fara bransament la gaze,propietarul achitase bransarea la gaze,urmand ca cei de la gaze sa execute lucrarea.Intr-un final firma trimisa de ... (vezi toată discuția)
Bransare curent electric StelianS StelianS Legat de branșare la rețeaua de electricitate am urmatoarea problema: am cuparat teren 1000mp pe o zona privata pe care am si construit casa la roșu cu ... (vezi toată discuția)
Se poate face servitute fara certificat de urbanism bostancalin bostancalin Buna ziua, Va rog daca se poate sa ma ajutati intr-o situatie. Anul acesta am intabulat o casa; casa are acces pe un drum de exploatare de pamant ... (vezi toată discuția)