Buna ziua!asi dori si eu sa stiu ce sa fac in cazul in care am divortat in anul 2008 si atunci instanta mi-a incredintat copilul de 2 ani iar tatalui i-a stabilit plata pensiei alimentare in valoare de 125 ron(raprtata la minimul din 2008).acum tatal copilului lucreaza cu acte in strainatate de 2 ani si sunt hotarata sa cer modificarea sumei.nu imi permit sa platesc un avocat si am inteles ca dureaza destul de mult procedurile.(poate pana sa se rezolve ceva el nu o sa mai lucreze).ce ma sfatuiti sa fac?cat ar fi in prezent pensia alimentara raportata la salariul minim din tara?
Buna ziua!in anul 2010 lucram la o societate comerciala iar in urma unui control al D.S.V.s-au decoperit mai multe nereguli.eu eram acolo doar de cateva zile,nici nu aveam angajarea facuta.Inspectoarea D.S.V a hotarat sa dea amenda pe persoana fizica deoarece pe firma era foarte mare(peste3000 lei).asa m-am ales eu cu o amenda de 700 ron ,bani pe care partonul se angajase atunci,de fata cu inspectorii ca mi-i va da ca sa achit amenda.binenteles ca nu i-am vazut iar acum am porire pe contul din banca si urmeaza sa mi se puna si pe salariui.Mai pot face ceva in aceasta situatie?