avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amenda care nu mi se cuvenea
Discuție deschisă în Executare silită

Amenda care nu mi se cuvenea

Buna ziua!in anul 2010 lucram la o societate comerciala iar in urma unui control al D.S.V.s-au decoperit mai multe nereguli.eu eram acolo doar de cateva zile,nici nu aveam angajarea facuta.Inspectoarea D.S.V a hotarat sa dea amenda pe persoana fizica deoarece pe firma era foarte mare(peste3000 lei).asa m-am ales eu cu o amenda de 700 ron ,bani pe care partonul se angajase atunci,de fata cu inspectorii ca mi-i va da ca sa achit amenda.binenteles ca nu i-am vazut iar acum am porire pe contul din banca si urmeaza sa mi se puna si pe salariui.Mai pot face ceva in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: alinaoniga , utilizator 14:50, 22 Decembrie 2014
puteti incerca o contestatie la executare in care sa contestati si titlul....
Contestati ca nu puteti fi amendat pentru ca nu lucrati la respectiva sociatate atunci.
GermanAlex a scris:

Contestati ca nu puteti fi amendat pentru ca nu lucrati la respectiva sociatate atunci.

E târziu.
Trebuia să conteste în 15 zile de la comunicarea procesului verbal.

Nu aveți ce face decât să plătiți iar apoi să-l chemați în judecată pe administratorul firmei pentru a vă recupera banii. Sunt șanse destul de mici de câștig, dar după părerea mea e singura soluție.

Va multumesc pentru sfaturi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda itm netransmitere revisal in aceeasi zi Vexx Vexx Buna seara! De curand am primit o amenda de la ITM pentru netransmiterea la timp in revisal a unui contract pe care l-am inchis. (Art. 9 alin. 1 lit.c din HG ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda itm-munca la negru andreea-milo andreea-milo Buna seara, Trei din fostii mei angajati au inaintat o plangere la ITM pentru neplata salariilor restante pentru lunile noiembrie si decembrie 2013. Cei ... (vezi toată discuția)
Amenda itm doberv doberv am primit o amenda de la itm pe motiv ca nu i-am inmanat contractul de munca angajatului. angajatul a declarat ca a semnat contractul dar nu il are la ... (vezi toată discuția)