Intretinutul vrea sa beneficieze de serviciile de intretinere din momentul in care nu se poate deplasa, asta in cazul in care se va ajunge acolo. Eu sunt ruda de gradul doi cu acesta si va primi si o suma de bani care reprezinta o treime din valoarea apartamentului. Pentru a evita orice neplaceri din partea mostenitorilor, poate face testament cu obligatia mea de a suporta cheltuielile de inmormantare si eventuala intretinere?
Ideea e ca copiii nu vor sa mai tina legatura cu intretinutul, dar vrea sa fie sigur ca are cine sa-l inmormanteze, la momentul cu pricina, deoarece este bolnav cu inima si poate ceda oricand. Eu nu pot sa-i pun pampers de pe acum si nici sa-l obliga sa primeasca intretinerea mea.
Problema e ca proprietarul nu locuieste in aceeasi localitate cu apartamentul pe care il lasa cu obligatie de intretinere, deoarece nu necesita intretinere in acest moment. Intretinutul poate renunta la obligatia mea de intretinere pana la momentul la care acesta nu se mai poate intretine singur?
Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care ar putea fi motivele de contestatie in instanta al unui contract de intretinere, de catre mostenitori si cum pot evita orice castig de cauza de partea acestora. Multumesc mult.
Lucrez la o autoritate contractanta si am achizitionat, in decursul anului, pe baz de facturi, paine in valoare peste 5000 euro fara tva de la acelasi furnizor. Facturile vin zilnic si nu depasesc 150 lei pe zi. Cum procedez in acest caz? Trebuie sa fac contract, trebuie sa fac notificare chiar daca facturile sunt sub 5000 euro, dar cumulat depasesc valoarea? Multumesc!
Buna ziua,
Sunt un angajat cu studii economice si vreau sa ma apar singur in cazul unui litigiu de munca. Este posibil acest lucru sau care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesc, avand in vedere ca stiu destul de bine codul muncii?
Multumesc!