Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care ar putea fi motivele de contestatie in instanta al unui contract de intretinere, de catre mostenitori si cum pot evita orice castig de cauza de partea acestora. Multumesc mult.
Problema e ca proprietarul nu locuieste in aceeasi localitate cu apartamentul pe care il lasa cu obligatie de intretinere, deoarece nu necesita intretinere in acest moment. Intretinutul poate renunta la obligatia mea de intretinere pana la momentul la care acesta nu se mai poate intretine singur?
E riscant, depinde ce urmaresc partile. Care e cauza incheierii unui contract de intretinere de catre un om care nu are nevoie de intretinere? Miroase a frauda la lege.
Contactati un avocat.
Ideea e ca copiii nu vor sa mai tina legatura cu intretinutul, dar vrea sa fie sigur ca are cine sa-l inmormanteze, la momentul cu pricina, deoarece este bolnav cu inima si poate ceda oricand. Eu nu pot sa-i pun pampers de pe acum si nici sa-l obliga sa primeasca intretinerea mea.
Nu il puteti obliga sqa primeascaa intretinere, atunci de ce sa faceti un act de intretinere? Care e motivatia de la baza actului? Ca sa verific legalitatea ei.
Nu cred ca o inmormantare face cat un apartament, ma tem ca asta nu prea sta in picioare in instanta. Nici faptul ca copiii nu mai vor sa aiba de-a face cu intretinutul nu e compatibila cu actul ales.