avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contestatie contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contestatie contract de intretinere

Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care ar putea fi motivele de contestatie in instanta al unui contract de intretinere, de catre mostenitori si cum pot evita orice castig de cauza de partea acestora. Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: mioara22 , utilizator 14:36, 19 Februarie 2016
Intretinutul vrea sa beneficieze de serviciile de intretinere din momentul in care nu se poate deplasa, asta in cazul in care se va ajunge acolo. Eu sunt ruda de gradul doi cu acesta si va primi si o suma de bani care reprezinta o treime din valoarea apartamentului. Pentru a evita orice neplaceri din partea mostenitorilor, poate face testament cu obligatia mea de a suporta cheltuielile de inmormantare si eventuala intretinere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferente testament sau donatie angi84 angi84 Buna ziua, Vecina mea are o dilema si vreau sa o ajut. Ea are un apartament pe numele ei si nu are copii. I-a mostenit partea sotului (care a decedat), iar ... (vezi toată discuția)
Cedare bunuri comune celuilalt sot ionut_tuta ionut_tuta As vrea sa stiu daca pot ceda partea mea de proprietate a apartamentului comun, cumpărat de noi după căsătorie, la care suntem coproprietari, pe cale ... (vezi toată discuția)
Drepturile rezervei succesorale ade_s ade_s Bunica mea are 77 de ani. Are doi copii. Vrea sa imi lase apartamentul ei prin actul de vanzare-cumparare cu conditia ca eu sa o ingrijesc. cei doi copii ai ei ... (vezi toată discuția)