Buna ziua
Va rog mult sa ma ajutati. Nu mai pot dormi noaptea, desi nu sunt vinovat de ceva anume ci am fost doar victima.
Situatia este urmatoarea.
Am depus la OPC pe siteul OPC o reclamatie online in formular online in care am povestit ce mi s-a intamplat la o anumita data. Intamplarea este urmatoarea: Am fost acostat si jignit de 2 agenti de paza si asta fara motiv. Am fost si usor agresat de acestia si lovit cu piciorul peste piciorul meu. Doar atat. Totul fara motiv si a fost abuz clar din partea agentilor de paza intrucat eu imi vedeam de drum si de convorbirea telefonica. A fost un abuz,
Problema este ca cei de la OPC au trimis Reclamatia scrisa online de mine la Politia Iasi - oras unde s-a intamplat sa fiu victima celor 2 golani agenti de paza, si, cel mai important este faptul ca, pentru a ma proteja, am declarat un nume fals si nu pe al meu, pentru ca firma de paza sa nu-mi afle numele adevarat si adresa si sa nu se razbune pe mine.
Intre timp am fost sunat de la Politie si am spus ca nu mai sunt suparat si ca vreau sa retrag plangerea facuta. Nu mi-am declarat inca la telefon sau online numele adevarat.
Intrebarea mea este: Ce sa fac pentru a imi retrage plangerea? Este ceva rau ca nu am declarat numele adevarat? Pot retrage plangerea prin telefon fara sa mai declar numele adevarat? Asta pentru ca am auzit ca legea ar pedepsi anume chestii legate de asta. REPET: NU AM DECLARAT NUMELE DE FRICA FATA DE FIRMA DE PAZA. Plangerea a fost scris doar online pe site dar a fost trimisa catre Politie de catre OPC fiind vorba de o usoara agresiune asupra mea.
RESTUL DECLARATIEI CONTINE DOAR ADEVARUL DESPRE CELE INTAMPLATE.
Va rog dati-mi un sfat e urgent. Mentionez ca am destule probleme pe cap, eu fiind un familist si un om serios.
Va multumesc mult