avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Discriminare de gen - probare haine
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Discriminare de gen - probare haine

Este cumva ceva condamnat de lege sa probezi colanti de dama la magazin si sa intrebi cum iti sta?
Cel mai recent răspuns: alexxS , utilizator 20:26, 8 Ianuarie 2015
Nu, insa coreland titlul cu intrebarea, daca ar proba un barbat si ar intreba o femeie iar raspunsul ar fi ca doar sexul frumos poarta colanti da, ar putea fi considerata o usoara discriminare.
Ce s-a intamplat?
Dupa parerea mea ar trebui avut in vedere si tonul pe care o spune cea care isi va da cu parerea,daca e doar in gluma iar barbatul s-ar simti ofensat,nu cred ca se poate vorbi despre o usoara discriminare.
Ultima modificare: Joi, 8 Ianuarie 2015
alexxS, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea de sex - anecdota Mihaela Hornea Mihaela Hornea Citeam deunazi pe acest forum cateva discutii interesante despre misogini, despre femeie si vina ei. Amuzanta este intamplarea ce o s-o relatez mai jos...si ... (vezi toată discuția)
Liberté, égalité, fraternité ? Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici De ce oare o femeie, să o numim Dulcineea, care afirmă că în, să zicem, 10 ani a făcut sex cu 50 de bărbaţi este, în cel mai bun caz, dispreţuită ... (vezi toată discuția)
Casatoriile intre toate sexele sau cat de mare este gradina domnului Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Motto:[b] In politica prostia nu este niciodata un handicap[/b] [b]Unu. [/b] Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma gandesc la politicienii romani, la biata ... (vezi toată discuția)