avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Activitate alex f

Activitate alex f

Răspuns la discuția Contestație la dosar
El a facut contestație la executare. Și i s-a aprobat. Mentionez ca el are 30 ore de conducere și a dat examen dar a picat. Ce se poate facE sa i se reducă pedeapsa?
Răspuns la discuția Contestație la dosar
Da. El este inchis la București de 2 luni. As vrea sa stiu daca are sanse sa iasă sau sa i se reducă pedeapsa.
Buna ziua! Iubitul meu e închis pentru conducere fara permis. A condus fara permis și are 2 dosare pentru aceeasi fapta.este închis si a facut contestație la dosar si ii s-a aproba. Ce poate rezolva în urma acestei contestații? Mentionez ca are de facut 2 ani si 4 luni.
Multumesc tuturor pentru răspunsuri! Eu sper ca va putea ieși macar mai repede pentru buna purtate! Și sper ca voi putea vb cu el la telefon si il voi putea vedea macar odata pe saptamana! :-(
As face orice sa nu fie nevoit sa facă pușcărie niciunde! Poate face arest la domiciliu?
El vrea sa fie extradat deoarece e foarte greu pentru el aici nu știe limba, nu are avocat si sincer a fost pârât ca se afla în germania deoarece ceea ce a facut el nu e așa grav. Speram să fie cat mai repede trimis in tara. Pot face si eu cerere pentru a fi extradat? Sau ce pot face pentru al ajuta?
Multumesc pentru ajutor! Sunt disperată deoarece am rămas singura în germania de cand l-a luat și nu stiu ce sa mai fac! El acum este in augsburg si mi-a zis zis să îl scot deoarece e foarte greu si sta în cameră cu criminali și violatori. Din câte am inteles luni il trimite la Munchen si nu stiu de ce il trimite acolo? Care sunt condițiile in care il pot vizita acolo?
Este de o saptamana în arest și nu i-au dat voie sa primească hainele lui de acasa! De ce?
Este cetatean roman si infracțiunea s-a produs pe teritoriul Romaniei. El vrea sa își execute pedeapsă în România, dar in Germania nu are avocat. Ce se poate face sa ajungă cat mai repede în România?
Cat timp durează pana va fi extradat?