avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestație la dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestație la dosar

Buna ziua! Iubitul meu e închis pentru conducere fara permis. A condus fara permis și are 2 dosare pentru aceeasi fapta.este închis si a facut contestație la dosar si ii s-a aproba. Ce poate rezolva în urma acestei contestații? Mentionez ca are de facut 2 ani si 4 luni.
Cel mai recent răspuns: alex f , utilizator 16:45, 4 Martie 2015
Buna seara!

Prin contestatie va referiti la apel?

Cu stima.
Da. El este inchis la București de 2 luni. As vrea sa stiu daca are sanse sa iasă sau sa i se reducă pedeapsa.
Daca este doar apelul inculpatului pot fi sanse daca este si apelul parchetului exista posibilitatea sa i se inrautateasca situatia.
El a facut contestație la executare. Și i s-a aprobat. Mentionez ca el are 30 ore de conducere și a dat examen dar a picat. Ce se poate facE sa i se reducă pedeapsa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ucidere din culpa ruonscalafat ruonscalafat Sotul meu a fost condamnat de prima instanta (tribunal) la 2 ani si 6 luni cu executare pt. ucidere din culpa. Credeti ca ar fi bine sau nu sa mearga mai ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis Lycidas Lycidas O parere sau un sfat legat de o problema.. Un individ sa ai spunem X a fost oprit de catre un echipaj de politie rutiera acestia au constatat ca nu detinea ... (vezi toată discuția)
Condamnat cu suspendare-un nou dosar penal Paul_lupei Paul_lupei Salut.Precizez faptul ca am 6 luni de inchisoare cu suspendare si 2 ani timp de incercare.mai am inca 8 luni de timp de incercare si imi iese.Deci iata fapta ... (vezi toată discuția)