Buna ziua. In cazul amanarii pronuntarii, părțile trebuie sa se mai prezinte?
Mentionez ca procesul s-a încheiat astăzi cu decizia ca Instanța urmează sa se pronunțe, iar pe site-ul judecătoriei apare amânarea pronuntarii.
Timpul este foarte scurt, de numai 5 zile.
Care este procedura?
Multumesc anticipat.
Buna ziua. Am fost citata ca martor in procesul de divort al unei prietene. Ce mi se poate intampla in caz ca nu ma prezint la proces? Multumesc anticipat.
Bună ziua. La ce vârstă se consideră că un copil are discernământul necesar pentru a decide cu care dintre părinți va locui după divorțul acestora? Mulțumesc. Toate bune!
Buna ziua. Sunt casatorita cu un cetatean tunisian de 4 ani. Din motive de neintelegere as dori sa divortez. Casatoria a fost facuta in Romania. Sotul meu este in Tunisia, fara drept de a se intoarce in Romania. Acesta a parasit domiciliu conjugal in urma cu 13 luni, fiind plecat la Paris si ulterior s-a intors la el in tara. Care este cea mai rapida modalitate de a divorta ? In ce conditii il pot acuza de parasire de domiciliu si ce implica acest fapt? Mentionez ca nu au rezultat copii in urma acestei casatorii si ca nu avem bunuri in comun. Multumesc.