avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Martor in proces civil divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Martor in proces civil divort

Buna ziua. Am fost citata ca martor in procesul de divort al unei prietene. Ce mi se poate intampla in caz ca nu ma prezint la proces? Multumesc anticipat.
Puteti fi citata cu mandat de aducere, inclusiv cu aducere efectiva, ceea ce inseamna ca va veni un politist si va va duce la proces. Riscati, de asemenea, o amenda judiciara.
Judecatorul din cauza respectiva o sa va citeze cu avertisment amenda,la termenul urmator cu mandat de aducere si eventual amenda si tot asa pana o sa va prezentati pt audiere.
Adica la prima daca nu mergi nu da amenda?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Judecatorul din cauza respectiva o sa va citeze cu avertisment amenda,la termenul urmator cu mandat de aducere si eventual amenda si tot asa pana o sa va prezentati pt audiere.

Multumesc .primesc citatie cu avertisment amenda pt a doua anfatisare sau ma prezint cand e procesul??

Stefan 71 a scris:

Adica la prima daca nu mergi nu da amenda?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Ultima modificare: Duminică, 3 Iunie 2018
Stefan 71, utilizator
Faptul ca nu va prezentati din prima o incurca si pe prietena dvs,nu va ajuta nici pe dvs.Daca aveti posibilitatea mergeti cand sunteti citata,este o formalitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor fara voia mea miskom miskom Am fost chemat in instanta de catre un fost coleg pt a depune marturie intr un proces cu scoatere de bani din banca pentru alt persoana acum vreo 10 ani, mam ... (vezi toată discuția)
daca nu ma prezint andrei856 andrei856 buna as vrea sa stiu ce se intampla daca nu ma prezint la un proces in calitate de martor.am fost chemat la procuratura si atunci mi sa spus ca sunt cercetat ... (vezi toată discuția)
Am primit a doua citatie ca martor an dosar civil Stefan 71 Stefan 71 Buna ziua am primit a doua citatie sa ma prezint ca martor, la prima nu am ajuns din motive financiare la a doua voi merge ,dar va antreb sa fi scapat de ... (vezi toată discuția)