As avea si eu un caz pt care cateva sfaturi mi-ar fi utile
Speta ar suna cam asa :
ma aflam undeva prin mai 2014 intr-un autobuz ratb si am fost legitimat de catre controlorii RATB insa eu stateam linistit pt ca aveam abonament pe toate liniile valabil insa surpriza autobuzul in care ma aflam eu era un extraurban de Buftea si in consecinta mi-au dat o contraventie
Am incercat sa le explic ca nu am nici o legatura cu Buftea ca eu ma urcasem cu 2 statii inainte (adica in Bucuresti) ca nu am stiut ca acel autobuz este de Buftea ,nu avea decat un numar 467 sau cam asa ceva in rest nu scria pe el sau in statia unde ma urcasem ca acel autobuz ar necesita tarif special
Am mai incercat sa le demonstrez ca sunt om de buna credinta ca imi incarc abonamentul lunar (dupa cum se vedea) le-am aratat buletinul sa le demonstrez ca nu sunt din Buftea ...etc
Insa ei nu si nu "nu ne intereseaza puteti sa contestati" era raspunsul lor ,in consecinta iam dat in judecata si pe 14 01 2015 am proces cu ei insa nefiind de meserie avocat ma gandeam ca poate niste sfaturi de la niste oameni autorizati ar fi utile
Multumesc
Multumesc pt raspuns Vroiam sa va mai intreb daca aveti idee si cum se calculeaza veniturile, mai exact daca se ia in calcul si veniturile din Anglia sau doar cele din Romania pentru cele 126 de zile?
Multumesc inca odata pentru ajutor
Am dori si noi sa stim cum se procedeaza daca sotia a lucrat din ianuarie pana in octombrie 2014 in Anglia si are toate actele in regula de acolo iar din 4 noiembrie pana in momentul de fata lucreaza in tara si ar trebui sa intre in prenatal pentru ca este insarcinata in luna a 7 -a si nu stim cu certitudine daca are dreptul la prenatal si indemnizatie crestere copil si pe ce baza de calcul se aplica
Mentionez ca intre perioada din Anglia si inceperea serviciului in Romania are o perioada lipsa de 4 zile lipsa in rest are continuitate
Multumesc Asteptam cu interes raspunsul dumneavoastra