avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Activitate lauramaria1

Activitate lauramaria1

Buna ziua, spuneți,mi va rog daca urmașii prizonierilor de razboi ,beneficiază de indemnizatii? Bunicul a fost prizonier în al 2 război mondial și a decedat în anul 1986. Va mulțumesc
Răspuns la discuția Concediu de odihna
Aha deci e corect asa. Eu ma gândeam ca dacă lucram o zi și o zi asa merge și la concediu. Mulțumesc tare mult
Bună ziua am o nelămurire și sper sa ma ajutați. La magazinul la care sunt angajata se lucrează o zi și o zi liber și suntem 2 angajate. Acuma trebuie să merg în concediu de odihna, 11 zile. Persoana care ma înlocuiește îmi spune ca din 9 iulie pana în 23 iulie sunt în concediu. Este corect asa? Dacă calculez ies doar 6 zile. Mulțumesc.
Bună seara, socrul meu a avut un teren de 50 ari pe care la vândut, dar a primit doar o parte din bani. Individul care a cumpărat terenul l, a dat pe socrul în judecata. Instanta l, a dat terenul individului. În anul 2009 acesta l, a intabulat pe numele lui. În cartea funciara este tot el proprietar, însă la primărie este trecut socrul meu care în 2011 a decedat. Impozitul pe acest teren îl plătește soțul meu, unul dintre fiii defunctului. Noi am aflat de curând ca acel teren este intabulat pe altcineva și ca am plătit timp de 10 ani impozitul degeaba. Am mers la primărie și ni s, a spus sa mergem sa ducem hotărârea judecătorească prin care acel teren are alt proprietar. Am adus acea hârtie dar acum vor și certificat de moștenitor. Dar eu ma întreb asa, cum sa deschid o succesiune pe un bun care nu mai este al socrului meu și are alt proprietar? Ma poate ajuta cineva cu niște îndrumări? Va mulțumesc
Răspuns la discuția Pontaj
Am împărțit nr.de ore dintr.o zi, adică lucram câte 6 ore pe zi și la 2 săptămâni 1 duminica liber. Din punct de vedere legal este corect sau nu.? Lucrând 2 zile a câte 11,5 ore pe zi mi se pare greu și atunci am hotărât sa împărțim orele. După 2 zile de munca a 11,5 ore am liber 2 zile.
Răspuns la discuția Pontaj
cu un program de luni pana sambata de la 8.30 pana la ora 20 si duminica de la ora 8 pana la ora 14.
Răspuns la discuția Pontaj
8 ore pe zi , 40 de ore saptamanal
Discuție Pontaj
Bună ziua, as dori sa ma ajute cineva cu un pontaj ptr 2 persoane care lucrează 11 ore pe zi. Multumesc
Răspuns la discuția Poprire
Dar exista o lege care să îl oblige pe angajator să facă poprire pe venitul unui angajat, ținând cont de faptul că aceea datorie este veche și că angajatul nu lucra in acea firma in perioada in care a făcut împrumutul?
Răspuns la discuția Demisia
Mulțumesc