avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Activitate lauramaria1

Activitate lauramaria1

Răspuns la discuția Locuință sociala
Mulțumesc!
Răspuns la discuția Locuință sociala
Eu am un apartament intr,un bloc social. Toți suntem cu chirie ,nu este nimeni proprietar. Pana luna trecuta facturile la apa si gaz plus chiria erau plătite la primărie. Începând cu luna august am trecut la o asociație. Am întrebat de ce s,a facut schimbarea asta si mi s,a răspuns ca asa au hotărât consilierii la sedinta. Eu știam ca aceste locuinte sunt administrate de primărie, de aceea vreau ca cineva sa ma lămurească cum sta treaba cu aceste locuinte. Mulțumesc!
Locuintele sociale pot fi administrate de asociații de locatari? Mulțumesc
Bună ziua, as vrea sa știu dacă locuintele sociale se pot cumpăra? Mulțumesc
Buna ziua, dacă nu mai cotizez la pilonul 2 de pensii , pot sa fac cerere ptr restituirea acestuia ?
Ii pun direct in contul firmei. La bancomat bag cardul meu și fac depunere direct in contul firmei.
Pai vedeți asta e problema că mă obligă să folosesc cardul meu personal la depunere.
Deci, angajatorul meu mi,a zis că trebuie să merg la robotelul de la banca și cu cardul meu personal trebuie sa depun banii din încasări în contul firmei. Vi se pare normal așa ceva ? Adică , nu știu să fie vreo lege care să îi permită să facă așa ceva!
Buna ziua, as vrea sa știu și eu daca angajatorul mă poate obliga sa depun banii din încasări , in fiecare zi , la banca? Până acum banii se colectau de personalul de la birou.
Mulțumesc pentru informații.