avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Activitate bodo2u

Activitate bodo2u

Problema s-a rezolvat. Urmeaza sa ma duc la primărie sa vad care sunt demersurile pentru a legaliza locul.
Am inteles. Este interesant cum in aceasta tara daca detii 2 masini esti destul dee smecher sa treci peste bun simt si moralitate.
Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema: am un vecin care a parcat pe locul de parcare un parcam timp de 10 ani. Am vorbit cu el si aspus ca nu il intereseaza. Mentionez ca locul nu este platit la primarie. Ce as putea face pentru a solutiona problema?
Răspuns la discuția nelamurire ssm si psi
multumesc frumos
daca un cadru didactic are ore la 2 scoli trebuie sa aiba carticelele respective la ambele scoli?
multumesc pentru raspunsuri
shi cine trebuie sa elibereze adeverinta cu vechimea respectiva daca sotia a avut perioada determinata?
buna ziua...sper sa ma puteti lamuri intr-o situatie...sotia mea a nascut pe data de 18.07.2013, in aceasta perioada era angajata pana pe data de 31.08.2013 in invatamant. Acum trebuie sa se angajeze la o alta institutie cu alt tip de activitate. intrebarea mea este...cei 2 ani de ccc se iau ca vechime in munca in aceasta situatie?
la ce interval trebuie sa se faca instruirea periodica psi pentru cadrele didactice (profesori)?
Mentionez ca pana acum tot ce tine de psi s-a ocupat o firma autorizata si eu spuneau ca din 3 in 3 luni, dar cand a venit un control a zis ca trebuie efectuat lunar. Nu stiu ce sa mai cred.