Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema: am un vecin care a parcat pe locul de parcare un parcam timp de 10 ani. Am vorbit cu el si aspus ca nu il intereseaza. Mentionez ca locul nu este platit la primarie. Ce as putea face pentru a solutiona problema?
pai daca nu aveti acte de proprietate sau chirie asupra locului de parcare, se aplica regula cine vine primul
daca parcati de 10 ani acolo nu primiti automat dreptul asupra acelui loc de parcare
Precizati ca dv utilizati locul de parcare de 10 ani,
Detineti incheiat contract concesiune pentru care sa achitati anual obligatiile aferente??
Daca anu aveti incheiat contract de concesiune de la primarie ,legal nu aveti temei legal sa ridicati pretentii
daca e un loc de parcare amenajat, vedei cum il puteti inchiria de la primarie. Daca nu, parcati cand gasiti liber, pe oricare din cele 2 locuri neplatite de vecin.
Loc parcare
pavady
in urma cu 4 ani ne-am cumparat o masina. noi locuim la bloc. ca toata lumea de la bloc, care poseda masina, am incercat sa ne parcam masina cat mai aproape de ... (vezi toată discuția)
Somatie ridicare auto
Ydam
Sunt posesorul unui autoturism pe care il tin parcat in fata blocului.
M-am trezit cu o somatie de la politia locala(lipita pe parbriz) prin care ma someaza ... (vezi toată discuția)