avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate loc parcare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

loc parcare

in urma cu 4 ani ne-am cumparat o masina. noi locuim la bloc. ca toata lumea de la bloc, care poseda masina, am incercat sa ne parcam masina cat mai aproape de locuinta, dar de fiecare data eram nevoiti sa parcam in locul altcuiva care avea masina. noua ni s-a parut ca fiind lipsa de bun simt sa parchez masina in locul celui care avea masina de mai mult timp fata noi si care, probabil si el s-a chinuit ceva timp pana a reusit sa-si gaseasca un loc al lui, de aceea ne-am amenajat un loc de parcare fara a deranja pe nimeni.
un vecin al nostru , nervos ca-l deranja batutul covoarelor, a taiat o bara de batut covoare, dar nu a taiat-o de jos, ci de la 50-60 cm inaltime de la sol. deoarece acel loc nu mai putea fii folosit, sotul meu a taiat restul de teava lasata (50-60 cm) si am folosit acel spatiu, pana atunci nefolosit de nimeni, ca loc de parcare pentru masina si astfel nu am mai parcat in locul altcuiva.
din nefericire, de curand, un locatar al altui bloc vecin (care are parcare amenajata de primarie in fata blocului) a parcat masina in locul nostru si nu mai vrea sa plece de acolo. acum noi ne vedem nevoiti sa parcam masina pe unde gasim loc liber, adica in locul altcuiva. sotul meu a incercat sa vb cu persoana in cauza, dar nu s-a putut intelege cu el, in schimb noua ne bat obrazul ceilalti posesori de masini in al caror loc parcam. mentionez ca locul de parcare este langa blocul in care locuim si ca am vb cu vecinii inainte de a amenaja locul de parcare.
cum am putea rezolva situatia?
exista oare vreo solutie?
Cel mai recent răspuns: Happyend , utilizator 10:52, 30 Noiembrie 2011
Daca nu ati inchiriat spatiul conform legii, NU este locul Dvs. de parcare, vecinul care si-a lasat masina acolo are aceleasi drepturi ca si Dvs.
La fel si pentru ceilalti vecini: daca locurile pe care parcheaza nu sunt inchiriate, atunci nu au mai multe drepturi decat Dvs. asupra acelui spatiu, indiferent de cat timp parcheaza masina acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua si scuze de deranj am si eu o intrebare . langa scara ... costinelrusu costinelrusu Buna ziua si scuze de deranj Am si eu o intrebare . Langa scara blocului un vecin parcheaza masina personala mai exact langa peretele blocului .Are loc ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru distrugerea bunului comun. marcs1 marcs1 In curtea comuna axista 2 blocuri: bloc A si bloc B. Blocul A are o iesire catre strada si o iesire secundara in curtea comuna (pe unde se scoate si gunoiul). ... (vezi toată discuția)
Problema asociatie de locatari EmanuelC EmanuelC Buna ziua! As dori sa va povestesc o mica-mare intamplare care a avut loc la o scara de bloc din Cta. Tot ce vreau sa stiu este daca am gresit cu ceva si ... (vezi toată discuția)