avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Activitate GabTud

Activitate GabTud

Va multumesc foarte mult!

Adresa de la ANRP este din ianuarie 2021 iar avocatul care s-a ocupat si a carui adresa fusese aleasa pentru corespondenta a disparut, cabinetul respectiv a fost radiat din 2017.

Ce se intampla daca nu pot fi obtinute aceste inscrisuri? Nu se mai pune in executare deloc decizia?
Buna ziua,
Verisoara mea locuieste de peste 50 de ani in Marea Britanie si a primit o adresa de la ANRP, ca raspuns la o cerere veche de retrocedare, pentru care a fost emisa o sentinta civila irevocabila de restituire, prin care i se solicita “inscrisuri din cuprinsul carora sa rezulte destinatia intregii suprafete de teren la data preluarii abuzive”.
De toate aceste solicitari s-a ocupat sotul ei, care a decedat iar verisoara mea, in varsta de 86 de ani, spune ca toate actele au fost depuse la dosar la momentul solicitarii retrocedarii si nu mai are altele.
Ne-a rugat pe mine si pe sotul meu sa ne interesam cum si de unde ar fi posibila obtinerea acestor inscrisuri iar eu apelez la dvs.
Ma puteti ajuta?
Multumesc!
Buna ziua,
Am o societate comerciala ce are ca activitate principala "activitati ale agentiilor de turim", cod CAEN 7911, pe care o si desfasoara de circa 10 ani dar are incluse si alte activitati, printre care si "comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet", cod CAEN 4791.
As dori sa incep sa desfasor o activitate de comercializare de articole vestimentare, bijuterii si accesorii online, dar as dori sa deshid si un showroom intr-unul din spatiile agentiei (complet separat de agentie). Acest spatiu este situat la parter intr-o cladire de birouri si nu se preteaza unui magazin propriu-zis, dar ar putea fi vizitat de clienti care ar dori sa vada articolele respective si chiar sa le si cumpere direct din showroom.
Mi-ati putea spune daca acest lucru este posibil, in ce conditii (juridice/administrative/contabile) si care sunt cerintele obligatorii pentru acest lucru?
Multumesc!