In Anglia se afla,compania la care lucrez este subcontractoare si susține ca plata catre ei se face la patru săptămâni de aici si chestia cu zilele rămase din luna.
Plata incompletă
Salutare
In Ianuarie 2024 m-am angajat la o firma si am stabilit ca plata sa fie fixa mai exact pe zi respectiv plata la lună la finalul acesteia.
In prima luna(ianuarie) am primit banii pe toate zilele lucrate insa din luna a doua s-a schimbat modul de plata mai exact calculul zilelor lucrate din luna nu depășește patru săptămâni (28 zile),restul zilelor ramase din luna curenta raportandu-se in luna urmatoare si tot așa.
Angajatorul susține ca zilele ramase sunt adăugate in luna urmatoare si imi sunt plătite însă calculele in bani nu susțin această teorie ex:
Luna Martie 31 zile(lucrez inclusiv in weekend)
plata pe zi 100 lei
Teoretic ar fi 3100 lei
Practic intre 1 si 28 socotit ca si plata
Ce se întâmplă cu cele 3 zile ramase din aproape fiecare lună??
Un calcul anual la zile lucrate/zile platite contestă ceea ce susține angajatorul.
Cum imi sugerați sa prcedez? m-ar interesa daca greșeala este la mine.
Mulțumesc anticipat!
masina a fost inscrisa 2006 de catre un prieten prima inmatriculare in romania deci, apoi tatal meu a cumparat o de la acest individ in anul 2007 si a trecut o pe numele lui.ni s a spus ca daca se realiza prima inmatriculare a masinii in 2007 nu a doua atunci taxa era achitata si astfel nu intampinam probleme acum .
buna ziua,daca se poate as dori sa ma consult cu cineva in legatura cu o masina mostenita de la tatal meu care a decedat.
Care ar fi conditiile care trebuiesc indeplinite pentru ca masina sa fie scutita de la timbrul de mediu?prima inmatriculare in Romania a fost in 2006 iar a doua in 2007 de catre tatal meu.
suntem doi frati iar in 2010 impreuna cu el si cu mama am facut succesiunea privind bunurile mostenite iar masina a ramas pe numele mamei.
in vara anului 2014 am mers la politie pentru a schimba certificatul de inmatriculare pe numele mamei si am intampinat o problema, dovadada achitarii timbrului de mediu .
exista vreo cale de scapare ?