buna ziua,daca se poate as dori sa ma consult cu cineva in legatura cu o masina mostenita de la tatal meu care a decedat.
Care ar fi conditiile care trebuiesc indeplinite pentru ca masina sa fie scutita de la timbrul de mediu?prima inmatriculare in Romania a fost in 2006 iar a doua in 2007 de catre tatal meu.
suntem doi frati iar in 2010 impreuna cu el si cu mama am facut succesiunea privind bunurile mostenite iar masina a ramas pe numele mamei.
in vara anului 2014 am mers la politie pentru a schimba certificatul de inmatriculare pe numele mamei si am intampinat o problema, dovadada achitarii timbrului de mediu .
exista vreo cale de scapare ?
masina a fost inscrisa 2006 de catre un prieten prima inmatriculare in romania deci, apoi tatal meu a cumparat o de la acest individ in anul 2007 si a trecut o pe numele lui.ni s a spus ca daca se realiza prima inmatriculare a masinii in 2007 nu a doua atunci taxa era achitata si astfel nu intampinam probleme acum .
Taxa auto
lucian35
Buna ziua, mi-am inmatriculat masina in Decembrie anului 2006, adusa din Germania. La vremea respectiva se numea \\" taxe vamale \\" , pe care le-am platit. ... (vezi toată discuția)