avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Activitate FloryNaYoYonelaBrds

Activitate FloryNaYoYonelaBrds

Bună ziua. Vreau să expun și eu o situație:minora de 14 ani care a avut relații sexuale cu un alt minor de 16 ani, ea susține că totul a fost cu consimțământul ei. Aș dori să știu dacă din punct de vedere legal pot face ceva în această privință. Am citit noua lege dar nu îmi este foarte clar dat fiind faptul de față,mă refer dacă pot face plângere la poliție. Mulțumesc anticipat pentru ajutor.
Bună ziua. Am o fetiță de 13 ani din căsătoria anterioara. Fostul soț este decăzut din drepturi, am custodie totala. Actualul soț ar vrea să beneficieze și el de deducerea pt impozit. Ce pași trebuie urmați? Este necesar să o treacă pe numele lui? Dacă da, ce demersuri trebuie făcute în acest caz? Mulțumesc
Buna seara!As avea si eu o problema:Panain Octombrie 2013 am locuit împreuna cu fostul sot in chirie.Ulterior ne-am despărțit si eu am părăsit locuința conjugala.El nu si-a plătit chiria la timp si acum este executat silit pt neplata chiriei.Pe contractul de închiriere sunt trecută si eu.Este posibil ca si eu sa fiu trasa la răspundere chiar daca nu am mai locuit acolo?Contractul a expirat in Iunie 2014 dar fostul sot a continuat sa locuiasca acolo fără a mai avea un alt contract.Se poate face executarea silită si la adresa de domiciliu sau doar la adresa unde fostul sot locuiește cu chirie?Mentionez ca el are domiciliul la părinții mei unde locuiesc actualmente.Exista vreo posibilitate sa nu mai aibă adresa de domiciliu la părinții mei si ce ar trebui sa fac pt ca el sa nu mai beneficieze de adresa noastră de domiciliu si unde ar trebui sa ma adresez pt rezolvarea acestei probleme?