avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. Am o fetiță de 13 ani din căsătoria ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Am o fetiță de 13 ani din căsătoria anterioara. ...

Bună ziua. Am o fetiță de 13 ani din căsătoria anterioara. Fostul soț este decăzut din drepturi, am custodie totala. Actualul soț ar vrea să beneficieze și el de deducerea pt impozit. Ce pași trebuie urmați? Este necesar să o treacă pe numele lui? Dacă da, ce demersuri trebuie făcute în acest caz? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Custodie nicoletacristinaionut nicoletacristinaionut Buna seara, am următoarea situație: acum aproximativ 10 ani m-am căsătorit cu fostul soț, din căsătorie a rezultat o fetita , la vârsta de 2 luni a ... (vezi toată discuția)
Infiere karla35 karla35 In urma divortului de acum 3 ani , mi-a fost incredintat fiul meu , acum in varsta de 13 ani.. De el are grija prietenul meu (cu care am o relatie de 2 ani si ... (vezi toată discuția)
Trecere copil pe numele concubinului cu acordul tatălui biologic gabriela89darius gabriela89darius Buna ziua De un an am divorțat de fostul meu sot, iar custodia minorilor este comuna, fetita de 5 ani a rămas cu domiciliul la mine baiaru mare la el, dar ... (vezi toată discuția)