In urma divortului de acum 3 ani , mi-a fost incredintat fiul meu , acum in varsta de 13 ani.. De el are grija prietenul meu (cu care am o relatie de 2 ani si cu care urmeaza sa ma casatoresc). Intrebarea mea este daca la infierea fiului meu de catre actualul meu prieten este necesar acordul fostului meu sot. Multumesc.
Salutare tuturor.Am si eu o intrebare pt cei care ma pot aujuta. Sunt casatorit cu sotia mea de un an de zile si ea are o fetita in varsata de 12 ani. Eu as vrea sa o infiez. Sotia mea este divortata de 3 ani de fostul ei sot cu sentinta definitiva si irevocabila. Dupa casatorie sotia a preluat numele meu de amilie si fata a ramas cu numele tatalui natural. Noi locuim de 2 ani in Marea Britanie.Tatal ei prin divort a fost obligat la pensie alimentara care nu a platito niciodata si fata nici nu vrea sa auda nici de el nici de banii lui pt ca noi reusim sa ii oferim tot ce are nevoie.El nu a cautato niciodata. Eu as vrea sa o infiez sa treaca pe numele meu si sa nu mai aiba nimic de a face cu numele tatalui ei natural pt ca o deranjeaza chiar si numele care il poarta pt ca este al lui. Noi am incercat sa o facem sa inteleaga ca trebuie sa vb cu el pt ca e tatal ei si trebuie sa fie o relatie buna intre ei chiar daca nu vrea nimic de la el si i-am spus ca noi ii oferim tot ce vrea si ce are nevoie.Dar ea nici nu vrea sa auda. Eu dupa cum am mai spus as vrea sa o infiez dar vreau sa stiu daca are nevoie si de acordul tatalui ei natural. Pt ca daca avem nevoie de acordul lui este o problema pt ca din mandrie nu ii va da acordul 90% sigur.Uitasem sa precizez ca el are o relatie nu stim sigur daca este casatorit dar stim ca mai are un copil de ccateva luni din relatia actuala.Va multumesc anticipat pt toate raspunsurile.