Buna seara, am următoarea situație: acum aproximativ 10 ani m-am căsătorit cu fostul soț, din căsătorie a rezultat o fetita , la vârsta de 2 luni a fetiței eu am plecat deoarece era foarte violent , eu aveam 18 ani ,fetita ă rămas la el , imi era foarte frica de el si practic am fugit, el a băgat divorțul, fetita ia fost încredințată lui pt ca eu nu m-am prezentat , eram foarte speriată de el, iar eu plătesc pensie alimentara.El nu mi-a permis sa am legături cu fetita , iar eu din frica , am.lasat lucrurile asa, acum după 9 ani mama lui imi cere împuternicire să treacă fetita , mentionez ca mama lui a crescut-o , daca nu ii dau împuternicire lasa fetita cu el , el nu are serviciu , consuma alcohl , a mai fost insurat si a divorțat din acelasi motiv : violență si nici nu il intereseaza fetita decât pentru a-mi face mie rau , eu am serviciu stabil , casa pe numele meu, m-am recăsătorit si am o fetita pe care o îngrijesc, as avea vreo sansa sa iau fetita din prima căsătorie? Ținând cont că ea nu mă cunoaște, (mi-a permis să o văd acest sfarsit de saptamana fosta soacra pt ca spera sa ii dau împuternicire), fetita e retrarsa, e atasata de bunica, nu stiu ce stie ea despre mine,Va multumesc!