avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna seara!As avea si eu o problema:Panain Octombrie 2013 am locuit împreuna cu fostul sot in chirie.Ulterior ne-am despărțit si eu am părăsit locuința conjugala.El nu si-a plătit chiria la timp si acum este executat silit pt neplata chiriei.Pe contractul de închiriere sunt trecută si eu.Este posibil ca si eu sa fiu trasa la răspundere chiar daca nu am mai locuit acolo?Contractul a expirat in Iunie 2014 dar fostul sot a continuat sa locuiasca acolo fără a mai avea un alt contract.Se poate face executarea silită si la adresa de domiciliu sau doar la adresa unde fostul sot locuiește cu chirie?Mentionez ca el are domiciliul la părinții mei unde locuiesc actualmente.Exista vreo posibilitate sa nu mai aibă adresa de domiciliu la părinții mei si ce ar trebui sa fac pt ca el sa nu mai beneficieze de adresa noastră de domiciliu si unde ar trebui sa ma adresez pt rezolvarea acestei probleme?
Ultima modificare: Joi, 8 Ianuarie 2015
FloryNaYoYonelaBrds, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lucc , utilizator 23:50, 8 Ianuarie 2015
La politia de proximitate
nu ilpoti obliga sa-si schimbeadresa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma poate da afara cu copiii? fr_esp fr_esp Eu cu sotul meu am locuit impreuna intr-o casa proprietate a mamei lui, unde avem si domiciliul stabil(in buletin), In tot acest timp am adus imbunatatiri ... (vezi toată discuția)
Divort parasire de domiciliu danutza_danyela83 danutza_danyela83 buna ziua as avea si eu o intrebare.in cazul unui divort daca nu am depus inca actele dar plec de acasa impreuna cu copilu minor(precizez ca adresa unde ... (vezi toată discuția)
Intrare in posesie andreea2985 andreea2985 Buna ziua detin un apartament din anul 2012 dobandit prin cumparare,insa nu am intrat in posesia lui de fapt intrucat persoana de la care am cumparat ... (vezi toată discuția)