avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ma poate da afara cu copiii?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ma poate da afara cu copiii?

Eu cu sotul meu am locuit impreuna intr-o casa proprietate a mamei lui, unde avem si domiciliul stabil(in buletin), In tot acest timp am adus imbunatatiri casei.
Am fost casatoriti timp de 15 ani, In urma casatoriei au rezultat doi copii acum in varsta de 7 si 11 ani care se afla in grija mea. Datorita faptului ca el m-a inselat si are o amanta cu care locuieste in prezent, am hotarat sa ne despartim.
Soacra care este proprietara ma ameninta ca ma arunca in strada. Are acest drept?
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iulie 2018
fr_esp, utilizator
Deocamdată nu va poate evacua in lipsa unei hotărâri judecătorești
Va multumesc pentru raspuns!
Are dreptul.de ă cere evacuarea.
Dacă va da în judecată pentru evacuare apelați de urgenta la avocat ca sa prelungiti procesul si sa obțineți ce aveti dreptul.

Dacă va prelungește procesul 2-3 ani ati economisi chiria si ar fi avantajos sa dati bani la avocat decat pe chiria care ar fi mai scumpa decat avocatul...daca ati gândi economicos.

Fără avocat va evacuează destul de repede mai ales daca plătește avocatul sa grăbească procesul.
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Am inteles, deci doar daca are o hotarare judecatoreasca in acest sens, nu poate sa vina sa ne dea afara pur si simplu. Cu siguranta voi apela la un avocat in acest caz.
Va multumesc!
fr_esp, utilizator
NU va poate evacua fara hotarare judecatoreasca. Problema consta in, - cat de repede va reusi sa obtina aceasta hotarare sau daca va reusi sa o obtina....

Alte discuții în legătură

Divort CRISTIvarga CRISTIvarga sotia a depus cerere de divort dupa 21 de ani de casnicie din care au rezultat 2 copii majori si unul minor cu handicap grav pe motiv ca sunt violent pe ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma cu un sfat lilianton69 lilianton69 Am trait in concubinaj cu barbat 7 ani,avem un copil care e pe numele lui,apoi el a plecat de acasa la alta femeie cu care a trait in ultimii 3 ani,impreuna au ... (vezi toată discuția)
Parinti vor sa ma dea afara din imobil vijeliesorin vijeliesorin buna ziua la toata lumea ,povestea mea incepe in fel urmator : sintem o familie compusa din 3 frati ,sora mea nu locuieste cu noi,fratelemeu mai mic cand ... (vezi toată discuția)