Am trait in concubinaj cu barbat 7 ani,avem un copil care e pe numele lui,apoi el a plecat de acasa la alta femeie cu care a trait in ultimii 3 ani,impreuna au o fetita care e pe numele fostului ei sot deoarece nu si-a schimbat buletinul ,au locuit 2 ani si ceva la mama ei apoi din primavara au stat in chirie ,acum a venit acasa ,vrea sa ne scoata afara,apartamentul este al lui,desi stie ca nu avem unde sta.In acesti 3 ani nu ne-a ajutat cu nimic,daca ceream pensie alimentara ma ameninta ca-mi cere chirie, a considerat ca lasindu-ne sa stam acolo ne ajuta.in acesti 3 ani de cite ori se certa cu ea venea acasa,statea o perioada apoi pleca iar ,el nu mai lucreza de un an jumatate ea sta mai mult in medicale de aici si certurile lor .AS DORI SA STIU daca ce am auzit eu e corect;adica;nu ne poate scoate afara decit cu ordin de evacuare,si sa i asigure copilului un loc unde sa stea.stie cineva daca e adevarat?Bine, el poate spune ca nu scoate copilul afara,ci pe mine ,dar nici nu se pune problema ca copilul sa ramina la el ,nu lucreaza,bea ,joaca la aparate,a amanetat tot,nici tv nu mai au,de inteles nu se inteleg ,dar aici e dorinta ei de razbunare,ca eu m-am descurcat singura ,cheltuielile sint la zi iar ei sint datori peste tot.Ajutati-ma va rog cu un sfat.El de o luna jumate a venit iar acasa,a zis sa-l las o perioada de o luna in pace sa termine cu ea,dar a venit si ea,ori ne da pe noi afara ori vom sta toti aici,pentru ca ei se iubesc si vor sa fie impreuna.El e un om slab care nu stie sa ia o hotarire.Ar vrea sa nu ne scoata afara,dar vrea sa fie cu ea,ce se poate face?ma poate ajuta cineva cu un sfat?MULTUMESC
Cel mai recent răspuns:
gi-jane2 , moderator
19:14, 21 Noiembrie 2010