avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort parasire de domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort parasire de domiciliu

buna ziua as avea si eu o intrebare.in cazul unui divort daca nu am depus inca actele dar plec de acasa impreuna cu copilu minor(precizez ca adresa unde locuiesc nu este si cea din buletin stau cu chirie,iar domiciliu e la parintii mei) voi raspunde in fata legii pt parasire se domiciliu si rapire copil minor?asta in cazul in care eu ma mut la parintii mei acolo unde este si adresa din buletin
Cel mai recent răspuns: danutza_danyela83 , utilizator 10:49, 23 Ianuarie 2015
Puteti sa va mutați la parintii Dvs si sa introduceti actiunea de divort si stabilirea domiciliului la dvs, la instanta de care aparțin cu domiciliul parintii Dvs.
vreau sa mentionez ca sunt amenintata de sot daca voi divorta si imi vorbeste urat atat mie cat si familiei mele.eu lucrez in strainatate si pe durata cat sunt plecata ( o luna de zile) minorul locuieste si cu sotul si cu parintii mei(atunci cand sotu e la munca).este posibil sa pierd custodia datorita faptului ca nu lucrez in tara si in perioada cand sunt plecata minorul va locui cu parintii mei?multumesc
Pana la urma cum lucrati, veti sta o luna in strainatate sau cate o luna sau mai mult de o luna ?
Conteaza care e relatia copilului cu tatal sau, daca au o relatie buna si e capabil sa aiba grija de el, e de preferat sa ramana sa locuiasca cu tatal si nu va avea locuinta la parintii dvs.
eu lucrez cate-o luna si una stau acasa.cu tatal copilul se intelege bine.doar ca si el lucreaa si atunci cand e la lucrul copilul tot cu parintii mei va trebui sa locuiasca.stiu ca asa va fi foarte greu pentru ca va fi debusolat ca nu va avea un domiciliu stabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizita copil yasmy1979 yasmy1979 Buna ,sant o mama singura divortata cu un copil de 1an si noua luni. In urma divortului am picat de comun acord cu ex. sa viziteze copilul fara program, dupa ... (vezi toată discuția)
Am declarație acord de la tatăl copiilor valabilă până în 2021 pentru a ieși cu ei din țară. mai am nevoie de acordul lui pentru a-i lua cu mine, să locuim împreună cu noul meu soț? Elena717 Elena717 Buna ziua, Sunt divortata si eu si fostul sot avem 2 copii, un copil nascut in timpul casatoriei, celalat nascut dupa pronuntarea divortului. Un copil are 12 ... (vezi toată discuția)