Garsoniera este fara sarcini.. Eu am un credit facut la varsta de 18 ani cand lucram ca politist.. De 30000 euro din care am achitat 19 mii ...insa dupa decesul parintilor am ramas fara locuinta si nu am mai putut achita ratele. Am plecat in alta tara si acum doresc sa cumpar o garsoniera insa imi este frica sa nu fiu executat silit...si nu pot achita acum creditul..
Doresc sa cumpar o garsoniera in bucuresti cu bani cash fara credit. Insa am un credit de 30 000 euro facut la varsta de 18 ani..si din care am platit in jur de 19000e. Cun as putea evita o executare silita? Habitatul viagrr este o solutie? Multumesc
Buna ziua .Ma numesc cristina si am 25 de ani. Doresc sa cumpar o garsoniera. Va rog sa mi dati un sfat o modalitate de a evita o eventuala executare silita(credit neachitat)Mentionez ca am inceput o noua viata in alta tara ..odata cu decesul parintilor,venirea crizei,..neputand sa achit ratele unui credit si lipsa unei locuinte.. Multumesc
Buna ziua .Ma numesc cristina si am 25 de ani. Doresc sa cumpar o garsoniera. Va rog sa mi dati un sfat o modalitate de a evita o eventuala executare silita(credit neachitat)Mentionez ca am inceput o noua viata in alta tara ..odata cu decesul parintilor,venirea crizei,..neputand sa achit ratele unui credit si lipsa unei locuinte.. Multumesc
Buna ziua . Ma numesc Matei , am 22 de ani. De 2 ani lucrez in anglia di doresc sa cumpar un apartament in bucuresti. Toate bune si frumoase.. La varsta de 18 ani parintii m au pus sa fac 2 credite a cate 15.000 euro fiecare.am platit in jur de 25000 euro mai am vreo 30 de mii si am intrerupt deoarece parintii mei au murit iar eu am renuntat la serviciu si am plecat in anglia pentru ca pur si simplu imi luau toti banii de pe card... Munceam fara sa raman cu vreun leu. Spuneti mi va rog cum sa fac sa cumpar un apartament fara sa il pierd la banca. Mentionez ca nu am pe nimeni de foarte mare incredere..