avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Modalitate de a cumpara un ap
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Modalitate de a cumpara un ap

Buna ziua .Ma numesc cristina si am 25 de ani. Doresc sa cumpar o garsoniera. Va rog sa mi dati un sfat o modalitate de a evita o eventuala executare silita(credit neachitat)Mentionez ca am inceput o noua viata in alta tara ..odata cu decesul parintilor,venirea crizei,..neputand sa achit ratele unui credit si lipsa unei locuinte.. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mateileustean , utilizator 19:36, 15 Ianuarie 2015
initial solicitati vanzatorului extras de carte funciara pentru a constata daca asupra garsonierei este notata la OCP orice fel de sarcina
Garsoniera este fara sarcini.. Eu am un credit facut la varsta de 18 ani cand lucram ca politist.. De 30000 euro din care am achitat 19 mii ...insa dupa decesul parintilor am ramas fara locuinta si nu am mai putut achita ratele. Am plecat in alta tara si acum doresc sa cumpar o garsoniera insa imi este frica sa nu fiu executat silit...si nu pot achita acum creditul..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit banca anglia habitat viager Mateileustean Mateileustean Buna ziua .Ma numesc cristina si am 25 de ani. Doresc sa cumpar o garsoniera. Va rog sa mi dati un sfat o modalitate de a evita o eventuala executare ... (vezi toată discuția)
Partaj m_m m_m Buna izua, Tatal meu urmeaza sa faca un imprumut la banca pentru a-mi cumpara in rate o garsoniera. Contractul garsonierei va fi in consecinta pe numele ... (vezi toată discuția)
Executare silita piscot2011 piscot2011 Buna ziua, As dori sa stiu in ce masura poate executa banca un imobil vandut cu rezerva proprietatii pana la achitarea lui de catre cumparator. Mai in ... (vezi toată discuția)