avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Credit banca Anglia habitat viager
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Credit banca Anglia habitat viager

Buna ziua .Ma numesc cristina si am 25 de ani. Doresc sa cumpar o garsoniera. Va rog sa mi dati un sfat o modalitate de a evita o eventuala executare silita(credit neachitat)Mentionez ca am inceput o noua viata in alta tara ..odata cu decesul parintilor,venirea crizei,..neputand sa achit ratele unui credit si lipsa unei locuinte.. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mateileustean , utilizator 18:27, 15 Ianuarie 2015
Buna ziua. Deci .. executarea silita se face in cazul neplatei ratelor consecutiv. Va rog sa mentionati:
- unde va fi garsoniera ce doriti sa fie cumparata? in Romania?
- de unde doriti sa luati creditul, din Romania?
Daca nu precizati aceste detalii nu puteti primi un raspuns concret.

Pentru a primi un credit aveti nevoie de:
- avas 25% din suma dorita
- contract de munca de minim 1 an, minim 1500 ron
- un coplatitor (girant) daca venitul este prea mic

Precizez ca banca "vede bine" un client peste 28 ani, casatorit dar si in situatia dumneavoastra exista rezolvare. Pentru a sti situatia din biroul de credit, verificati online aici:
[ link extern ] /

Toate cele bune!
Doresc sa cumpar o garsoniera in bucuresti cu bani cash fara credit. Insa am un credit de 30 000 euro facut la varsta de 18 ani..si din care am platit in jur de 19000e. Cun as putea evita o executare silita? Habitatul viagrr este o solutie? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitate de a cumpara un ap Mateileustean Mateileustean Buna ziua .Ma numesc cristina si am 25 de ani. Doresc sa cumpar o garsoniera. Va rog sa mi dati un sfat o modalitate de a evita o eventuala executare ... (vezi toată discuția)
Firma recuperare ducubc ducubc ce se poate intampla cu cu un credit de consum luat in decembrie 2005 achitat partial, m-am saturat de 3 ani de telefoane de la o firma de recuperare! (vezi toată discuția)
Plata rate la credit - poprire salariala Hamann Hamann Buna ziua, in 2007 am facut trei credite in valuta, in EURO mai exact, primul (la Raiffaisen), credit de nevoi personale cu ipoteca pe un apartament, al ... (vezi toată discuția)