avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Activitate cimpeanumihai

Activitate cimpeanumihai

Zidul de sprijin al unei străzi ,zid aflat pe proprietatea mea a căzut peste acoperișul casei mele ,distrugandul Primăria a făcut în anii precedenți lucrări de reabilitare a străzii,și în plus de asta a lăsat trafic greu sa circule pe strada,deși vecinii au făcut sesizări că afectează structura de rezistenta a zidului de sprijin,zidul de sprijin intinzanduse și pe proprietățile lor.Firma de asigurări nu despăgubește pentru că primăria a făcut lucrări la drum, și a lăsat traficul greu . Primăria nu repara acoperișul că spune că zidul de sprijin al străzii e pe proprietatea mea și că EU ar fi trebuit să consolideze zidul de sprijin al străzii lor. Am șanse să câștig procesul împotriva primăriei?Exista un avocat sa dau in judecată primăria Brașov?
Am cumparat o casa prin programul prima casa in Brasov in centrul vechi. Problema este urmatoarea, intre casa mea si a vecinei este o distanta de 3 m , pe care a acoperit-o si inchis-o. Casa noastra este prevazuta cu geam orb la bucatarie si la hol care da in curtea vecinei dar ea inchizand acea curte , sprijinindu-si acoperisul pe casa noastra, ne-a inchis si geamul de la bucatarie cu rigips si acuma nu mai avem lumina la bucatarie. Toata treaba asta a fost facuta inainte sa cumparam casa iar agentul care ne-a vandut-o a zis ca o sa ne intelegem cu vecina sa de rigipsul jos. Acuma ea nu mai vrea. I trebarea este daca are autorizatie de la primarie, desi cred ca nu a obtinut acordul fostilor proprietari, iar daca este in proiectul nostru fereastra la bucatarie si la hol cum poate cineva sa-l blocheze cu rigips. Ferestrele sunt oarbe numai pt lumina nu m-ar deranja sa inchid cu caramizi de sticla dar trebuie sa am lumina la bucatarie.Poate vecina sase alipeasca pe casa mea? Zidul de care vb este pe limita de proprietate. Multumesc , spar sa fie ceva de facut.