avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Zid sprijin strada
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Zid sprijin strada

Zidul de sprijin al unei străzi ,zid aflat pe proprietatea mea a căzut peste acoperișul casei mele ,distrugandul Primăria a făcut în anii precedenți lucrări de reabilitare a străzii,și în plus de asta a lăsat trafic greu sa circule pe strada,deși vecinii au făcut sesizări că afectează structura de rezistenta a zidului de sprijin,zidul de sprijin intinzanduse și pe proprietățile lor.Firma de asigurări nu despăgubește pentru că primăria a făcut lucrări la drum, și a lăsat traficul greu . Primăria nu repara acoperișul că spune că zidul de sprijin al străzii e pe proprietatea mea și că EU ar fi trebuit să consolideze zidul de sprijin al străzii lor. Am șanse să câștig procesul împotriva primăriei?Exista un avocat sa dau in judecată primăria Brașov?

Alte discuții în legătură

Este sau nu abuz al primariei? manager69 manager69 Locuiesc pe strada godeanu din sectorul 1 si vreau sa va relatez urmatoarele: Aceasta strada inainte de reabilitare avea 12 metri latime, dupa reabilitare are ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma aflu intr-o situatie ciudata cu primaria unei comune. ... Dana C69 Dana C69 Buna ziua! Ma aflu intr-o situatie ciudata cu primaria unei comune. In cadrul comunei se desfasoara un program de reabilitare a strazilor. Am solicitat in ... (vezi toată discuția)
Amenajare cale de acces proprietatea primariei krristy krristy Am incercat sa caut un post asemanator insa nu am gasit. Daca exista va cer scuze:\"> Problema mea este urmatoarea: sunt proprietarul unui imobil situat in ... (vezi toată discuția)