avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fereastra lumina curte vecin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fereastra lumina curte vecin

Am cumparat o casa prin programul prima casa in Brasov in centrul vechi. Problema este urmatoarea, intre casa mea si a vecinei este o distanta de 3 m , pe care a acoperit-o si inchis-o. Casa noastra este prevazuta cu geam orb la bucatarie si la hol care da in curtea vecinei dar ea inchizand acea curte , sprijinindu-si acoperisul pe casa noastra, ne-a inchis si geamul de la bucatarie cu rigips si acuma nu mai avem lumina la bucatarie. Toata treaba asta a fost facuta inainte sa cumparam casa iar agentul care ne-a vandut-o a zis ca o sa ne intelegem cu vecina sa de rigipsul jos. Acuma ea nu mai vrea. I trebarea este daca are autorizatie de la primarie, desi cred ca nu a obtinut acordul fostilor proprietari, iar daca este in proiectul nostru fereastra la bucatarie si la hol cum poate cineva sa-l blocheze cu rigips. Ferestrele sunt oarbe numai pt lumina nu m-ar deranja sa inchid cu caramizi de sticla dar trebuie sa am lumina la bucatarie.Poate vecina sase alipeasca pe casa mea? Zidul de care vb este pe limita de proprietate. Multumesc , spar sa fie ceva de facut.

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinul iliev iliev Buna ziua. Vă rog dacă puteţi să mă lămuriţi într-o problemă :(. Stau la casa si a aparut urmatoarea problema: unul dintre peretii casei se afla la ... (vezi toată discuția)
La cati metri de podea se construieste geamul? cosminmir cosminmir Buna seara, Am inteles ca fereastra de la o casa ce are vedere in curtea vecinului trebuie construita la o anumita distanta fata de baza casei si geamul ... (vezi toată discuția)
Problema geam la spatele casei vecinului prin care se uita in curtea mea SunSetter SunSetter Buna ziua, Problema mea e urmatoarea : vecinul din fata casei face cateva modificari imobilului si vrea sa puna si un geam la baie, geam care da fix in ... (vezi toată discuția)