avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Activitate ellemill

Activitate ellemill

Răspuns la discuția FRAUDA PENSIE ILEGALA
De acord cu Dumneavoastră ce nu e limpede e ca lipseau niste ani ca totul sa fie ok si apoi brusc in juma de an a fost finalizat si pensia la usa..
Răspuns la discuția FRAUDA PENSIE ILEGALA
in urma cu ceva ani s au facut demiteri si arestari pt ca erau persoane din interiorul casei de pensii , fortele de munca .dar dosarele care le au "rezolvat" au ramas si in prezent..date negru pe alb nu am sa dovedesc..ar fii suficient sa fac o sesizare la DNA cu nume si adresa sa se poată verifica???
Răspuns la discuția FRAUDA PENSIE ILEGALA
Sa inaintat dosarul de pensionare si nu a fost admis din cauza ca nu erau anii de pensionare sau vechimea ceva de genul. .dupa putin timp dosarul a primit unda verde si pensionarea a fost facuta..nici intrun caz legal..
Buna ziua.unde as putea sa ma adresez pt o sesizare in legatura cu obtinerea dosarului de pensionare falsificat al unei persoane??multumesc...
Răspuns la discuția restrictie
am inteles dar daca tine copilul in locuinta parintilor ei care , normal ca nu ma agreaza si imi interzic sa intru la copil iar o hotarare presedentiala dureaza saptamani bune sa o obtin iar sentinta de divort nu e inca pronuntata.... ce fac? cel putin 1 luna stau fara sa vad copilul daca nu mai mult.
Răspuns la discuția restrictie
ea(ex) nu are nici o hotarare sentinta sau ceva care sa ateste ca nu mai pot vedea copilul deloc.asa sa gandit ea ca are dreptul asta de interzicere...cum e posibil sa faci legi peste noapte de la tine din ureche?
Răspuns la discuția restrictie
daca divortul nu este pronuntat, nu sa stabilit custodia,eu trebuie sa mi vad copilul doar cateva ore pe luna ca asa sa gandit ex sotia??
Răspuns la discuția restrictie
nu inteleg.....relatii personale???
Răspuns la discuția restrictie
nu mi raspunde la telefon sa aflu unde e copilul sa l pot vedea , nu mi deschide usa ,lasa copilul la diferite persoane cand ea e la munca si acolo ma intalnesc ,cu usi incuiate stiind sigur de copil ca e inauntru..
Discuție restrictie
buna. sant in divort cu sotia avem un copil si aceasta imi restrictioneaza dreptul sa mi vad copilul(divortul nu e finalizat si copilul este la ea)//ce pot face??are vreun drept legal sa faca asta??