in urma cu ceva ani s au facut demiteri si arestari pt ca erau persoane din interiorul casei de pensii , fortele de munca .dar dosarele care le au "rezolvat" au ramas si in prezent..date negru pe alb nu am sa dovedesc..ar fii suficient sa fac o sesizare la DNA cu nume si adresa sa se poată verifica???
Sa inaintat dosarul de pensionare si nu a fost admis din cauza ca nu erau anii de pensionare sau vechimea ceva de genul. .dupa putin timp dosarul a primit unda verde si pensionarea a fost facuta..nici intrun caz legal..
am inteles dar daca tine copilul in locuinta parintilor ei care , normal ca nu ma agreaza si imi interzic sa intru la copil iar o hotarare presedentiala dureaza saptamani bune sa o obtin iar sentinta de divort nu e inca pronuntata.... ce fac? cel putin 1 luna stau fara sa vad copilul daca nu mai mult.
ea(ex) nu are nici o hotarare sentinta sau ceva care sa ateste ca nu mai pot vedea copilul deloc.asa sa gandit ea ca are dreptul asta de interzicere...cum e posibil sa faci legi peste noapte de la tine din ureche?
nu mi raspunde la telefon sa aflu unde e copilul sa l pot vedea , nu mi deschide usa ,lasa copilul la diferite persoane cand ea e la munca si acolo ma intalnesc ,cu usi incuiate stiind sigur de copil ca e inauntru..
buna. sant in divort cu sotia avem un copil si aceasta imi restrictioneaza dreptul sa mi vad copilul(divortul nu e finalizat si copilul este la ea)//ce pot face??are vreun drept legal sa faca asta??